Naam: Stichting Vrienden van Wester-Amstel

RSIN: 810363070

Adres en contactgegevens:
Amsteldijk-Noord 55
1181 TE Amstelveen
info@wester-amstel.nl


Doelstelling

De Stichting Vrienden van Wester-Amstel legt zich er op toe velen in Amstelland en daarbuiten van de buitenplaats te laten genieten.

 

Zij organiseert een aantal culturele activiteiten, probeert de bekendheid te vergroten, verricht vrijwilligerswerk op de buitenplaats en werft fondsen voor het onderhoud van deze historische buitenplaats.

 

 

Bestuur

Zie de tab Bestuur

 

Beloningsbeleid
Alle activiteiten worden door vrijwilligers verricht. Zij ontvangen daarvoor geen vergoeding.
Wel kunnen gemaakte onkosten gedeclareerd worden.


Beleidsplan

De Stichting organiseert in het winterseizoen (oktober t/m maart) zes lezingen en zes huisconcerten en in het zomerseizoen (april t/m september) een serie van 9 exposities (elk van 3 weken) en schildermiddagen voor kinderen. Daarnaast worden naar behoefte en aanbod andere publieksactiviteiten op Wester-Amstel georganiseerd of wordt assistentie verleend bij door anderen georganiseerde activiteiten, bijv. plein-air schilderlessen.

 

Verder onderhouden vrijwilligers van de stichting, ten dele samen met anderen, de tuin en het park. De PR-groep zorgt voor de aankondiging van de activiteiten in diverse media en tracht de naamsbekendheid van Wester-Amstel te vergroten.Ter bekostiging van deze activiteiten en voor steun aan het onderhoud van Wester-Amstel worden donateurs geworven.

Informatie over de uitgeoefende activiteiten en de financiën is te vinden in het meest recente jaarverslag.