Buitenplaats Wester-Amstel
Amsteldijk Noord 55
1183 TE Amstelveen

 

De Vriendenstichting is het beste te bereiken via info@wester-amstel.nl
of per telefoon 020-6716254. 


Grotere kaart weergeven 

   

 

Routebeschrijving

Met eigen vervoer


Zowel uit westelijke als uit oostelijke richting via de ringweg A10
Afslag RAI (S 109). Aan het eind van de afrit vanuit elke richting linksaf de Europaboulevard op (richting Amstelveen). Bij de benzinepomp niet rechtsaf de weg naar Amstelveen volgen, maar de weg uitrijden tot de rotonde op het eind. Daar linksaf (de rotonde driekwart nemen); u komt uit bij de Amstel, aldaar rechtsaf (molen aan de rechterhand).
Enkele kilometers de Amsteldijk volgen tot u na een waarschuwingsbord “scherpe bocht naar rechts” het hek van Wester-Amstel aan uw rechterhand ziet.


Uit de richting Utrecht via de A2
Afslag Ouderkerk aan de Amstel (afritnummer 2). Einde afrit rechtsaf richting Ouderkerk. Deze weg volgen tot en met de brug over de Amstel. Direct hierna rechtsaf slaan en de Amstel volgen. Na enige afstand ziet u eerst een theekoepel van landgoed Oostermeer. Enkele honderden meters verderop ziet u de kleinere theekoepel van Wester-Amstel.

 

 

Met openbaar vervoer


Vanaf Amsterdam Bijlmer Arena
Buslijn 171 (2-4 keer per uur op werkdagen; 1 keer per uur in het weekeinde) tot de halte brug Amsteldijk in Ouderkerk. Vertrek .25 en .55 overdag; .24 en .54 ’s avonds. Op zaterdag en zondag vertrek om .54.
Buslijn 146 alleen op werkdagen overdag (2-4 keer per uur) tot de halte brug Amsteldijk in Ouderkerk. Vertrek .24 en .54. Ongeveer een kwartier lopen in de richting Amsterdam, tot u links het hek van Wester-Amstel ziet.


Vanaf Amstelveen busstation
Buslijn 171 (2-4 keer per uur op werkdagen; 1 keer per uur in het weekeinde) tot de halte brug Amsteldijk in Ouderkerk. Vertrek .00 en .30; in het weekend .30. Ongeveer een kwartier lopen in de richting Amsterdam, tot u links het hek van Wester-Amstel ziet.


Vanaf Uithoorn busstation
Buslijn 146 (2-4 keer per uur op werkdagen overdag) tot de halte brug Amsteldijk in Ouderkerk. Vertrek .17 en .47. Ongeveer een kwartier lopen in de richting Amsterdam, tot u links het hek van Wester-Amstel ziet. 

 

Openingstijden

Het park

1 april tot 1 oktober Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.
  Zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.30 uur.
  Honden zijn niet toegelaten
 
1 oktober tot 1 april Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.
  Honden zijn niet toegelaten