De toekomst van Wester-Amstel

Omdat het Groengebied Wester-Amstel gaat verlaten, zal de huidige vriendenstichting na afronding van een aantal zaken opgeheven worden. In verband daarmee zijn de meeste activiteiten gestaakt, maar de tuingroep werkt voorlopig gewoon door.

Op het (slot)feest  van 2 juni (zie hieronder) heeft Søren Movig van de Stichting Lissone gemeld dat er serieuze gesprekken zijn met een mogelijke nieuwe huurder. Als dat positief uitpakt is het zijn bedoeling een nieuwe vriendenstichting op te richten.

 

2 juni: Opening Amstellanddag en Feest

 

Zondag 2 juni 2019 werd de Amstellanddag van Beschermers Amstelland weer op Wester-Amstel geopend.
Tevens vierde de vriendenstichting haar 25-jarig bestaan.

 

Een uitgebreid verslag van het feest is (met dank aan de heer en mevrouw Toth) te lezen op http://www.amstelveenweb.com/fotodisp&fotodisp=3904

Omdat het Groengebied Wester-Amstel gaat verlaten en veel activiteiten in verband daarmee gestaakt zijn (zie boven), was het feest  voor veel vrijwilligers ook een afscheidsfeest. 

     

 

Wester-Amstel in Binnenste Buiten

Begin dit jaar zijn door het programma Binnenste Buiten opnamen op Wester-Amstel gemaakt. Deze zijn uitgezonden op donderdag 28 februari om 18.45 uur op NPO2, zie: https://pers.kro-ncrv.nl/programmas/binnenstebuiten/binnenstebuiten-2-klaslokalen-als-huis-gevulde-koeken-buitenplaats-amstelveen

 

   


 

 

 

 

 

 

 

.